​Visionsrejsen

​”Du har aldrig med et andet menneske at gøre uden, at du holder noget af dets liv i din hånd”

Camillehusene er et socialpædagogisk opholdssted, hvor børn & unges udvikling og velvære er omdrejningspunktet. At have så vigtig indflydelse på børn & unge, betyder at vi kontinuerligt må – og vil holde os skarpe og bevidste for at levere god kvalitet og omsorg, hver dag.

En solrig vinterdag primo 2021, satte den nye forstander og tre nye afdelingsledere sig sammen. Tanker, ideer, input og inspiration pegede alle i én klar retning.

Camillehusene skal samles. Samles som enhed, samles om nærværende og synlig ledelse, samles om ensartet etisk udgangspunkt, samles i fællesskab om at styrke, udvikle og fremhæve det gode faglige og omsorgsfulde arbejde, der laves i relationen til de børn & unge med handicap, der bor i Camillehusene.

Vejen til dén virkelighed skal betrædes sammen med medarbejderne, er fortsat ledelsesteamets overbevisning. Visionsrejsen lagde derfor fra land med fælles visionsworkshop.

Vi gav tid til at udfolde og konkretisere hvordan leg, grin og fest skal være lige så store mål som metoder, pædagogiske planer og sundhedsindsatser.

Så i 2023 drager vi afsted på den første fælles Camillehusene skiferie

​​

Kan vi forestille os det, kan vi gøre det.

Hver dag, i alle gøremål, arbejder vi aktivt på at hjørnestenene bliver gennemtrængende.

Hver dag, i fællesskab, bliver vi endnu bedre til at støtte det enkelte barn & unges udvikling

Hver dag motiverer vi til, at børn & unge lykkedes i livet med sin funktionsnedsættelse.

Vision som proces

Visionen for Camillehusene er skabt i samarbejde mellem medarbejdere og ledelsesteam. Det er med strategisk bevidsthed, at visionen er som proces fordi den handler om det, vi vil skabe og måden vi vil gøre det på.

Visionen udleves derved gennem organisatorisk forståelse og ikke via individuelle overbevisninger.

​Strategien er derfor at virkeliggøre visionens handlinger og adfærd, der med tiden bliver konsistent - i takt med vi erfarer, hvad der virker i praksis og hvad der skal tilpasses.

Dertil arbejder vi kontinuerligt med at udbrede visionens hjørnesten til alle opgavetyper og i alle mellemmenneskelige relationer.

Ledelsesteamet gør sig umage for at agerer rollemodeller ved implanterer de fire hjørnested i egen praksis og i mødet med medarbejderne. Således bliver visions handlinger og adfærd, noget vi, i fællesskab, implementerer.​

Kontakt Camillehusene

CVR: 19438414

Camillehusene

Bank Mikkelsens Vej 13

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 98 44 00

Telefontid: 8-16 (hverdage)

E-mail: camillehusene@gentofte.dk

Camillehusene 7​

Camillehusene 9

Camillehusene 13​