Børn og unge

Et godt sted at bo

​Gennem tekst og billeder giver vores hjemmeside et indblik i børnene og de unges hverdag og vores mange forskellige aktiviteter. Vi hører gerne om ønsker til indhold på siden. 

Vi præsenterer hvordan vi tilrettelægger arbejdet bedst muligt for børnene og de unge, hvordan vi samarbejder med forældre og kommuner og hvordan det er, at være medarbejder hos os.

​Vi krydrer det hele med foto fra vores hverdag og arrangementer.

​Faglig profil

Vi har en bred socialfaglig tilgang, hvor vi lader os inspirere af flere forskellige metoder. Dels inden for kommunikation og udtrykskapasitet såvel som i forhold til børn og unges sociale fællesskaber og kreative udfoldelser, og vi synes det er vigtigt, at hvert enkelt barn og unge støttes i en positiv selvopfattelse og egenidentitet.

I det daglige samvær med det enkelte barn og unge menneske er vi med til, at finde gode løsninger i forhold til mange spændende udfordringer. Vi er dels meget fleksible, men også meget konkrete i forhold til, at skabe de bedste vilkår for løsningen af de mange spændende indsatsområder. Det sikrer os en varieret hverdag med høj kompleksitet.

www.tilbudsportalen.dk findes vi også. 

Her ligger bl.a. Socialtilsynets godkendelse af Camillehusene.

Kontakt Camillehusene

CVR: 19438414

Camillehusene

Bank Mikkelsens Vej 13

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 98 44 00

Telefontid: 8-16 (hverdage)

E-mail: camillehusene@gentofte.dk

Camillehusene 7​

Camillehusene 9

Camillehusene 13​