Botilbuddets målgruppe​

​Camillehusene er et socialpædagogisk opholdssted, der er godkendt under serviceloven paragraf 66 og paragraf 107. Vi er takstfinansieret, med Gentofte kommune som driftsherrer.

Vi tager imod børn & unge i alderen 0-18 år med multiple funktionsnedsættelser, der også kan have problematikker inden for autismespektret.

Når en ung fylder 18 kan der, på baggrund af re-visitation, tilbydes efterværn frem til den unges 23. år.

I Camillehusene har vi erfaring med at yde omsorg, varetage træning, håndtere sundhedsindsatser og støtte udviklingen hos børn & unge med eksempelvis:

  • Multipel funktionsnedsættelse
  • Medfødt eller erhvervet hjerneskade
  • Udviklingshæmning
  • Udviklingsforstyrrelse af skolefærdigheder
  • Udviklingsforstyrrelse af sansemotoriske færdigheder
  • Udviklingsforstyrrelse af tale og sprog

Kerneopgave og indsats

I Camillehusenes giver vi børn & unge læring, strategier og kompetencer til at mestre egne kognitive, sociale og fysiske udfordringer. Vi er med til at sikre børn & unge et godt, udviklende og spændende børne- og unge liv med deltagelse i relevante fællesskaber.

Vores livlige børn & unge i Camillehusene, har alle omfattende behov for socialfaglig hjælp, støtte og træning og en behandlingsmæssig tilgang, så de bedst muligt kan indgå i en god hverdag.

Deres fysiske, psykiske, sociale og kognitive udfordringer tilgodeses gennem indretning i små miljøer, og en individuelt tilrettelagt planlægning med nærværende voksne, der har relevant uddannelse og mange kompetencer. Læs mere om personalet her.

Oftest har børn & unge i Camillehusene minimal eller ingen verbal tale.

Derfor bruger vi kommunikative hjælpermidler, eksempelvis boardmaker, tegn til tale, foto, i-pad og lignende. Brugen af disse koordinerer vi selvfølgelig i samarbejde med børnehave, skole og specialtilrettelagt ungdomsuddannelse. Læs mere om faglig praksis her.

Kontakt Camillehusene

CVR: 19438414

Camillehusene

Bank Mikkelsens Vej 13

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 98 44 00

Telefontid: 8-16 (hverdage)

E-mail: camillehusene@gentofte.dk

Camillehusene 7​

Camillehusene 9

Camillehusene 13​