Organisationen​

​Camillehusene er et midlertidig botilbud godkendt efter servicelovens §66 stk 1, og §107, med Gentofte kommune som driftsherre.

Camillehusene – en del af noget større

Vores forstander deler vi med de nærliggende søsterorganisationer; aflastningsinstitutionen Lundø og dagsinstitutionen Troldemosen. 

​Det giver en faglig tyngde med ledelseskendskab til det brede målgruppeområdet og det giver god mulighed for at sparre, inspirere og dele gode praksiserfaringer på tværs.

De tre ledelser og forstander, arbejder aktivt hen imod at skabe tilknytninger på tværs af de tre forskellige socialpædagogiske tilbud til børn & unge med funktionsnedsættelser. Varme tilknytninger, der bringer ’verdenen udenfor’ ind hos hinanden, på tværs af medarbejdere, børn & unge og hvor invitationer til at lave ting i fællesskab bliver naturligt.

Faglighed i dagligdagen i Camillehusene

Den daglige ledelse varetages af vores tre ledere, der tilsammen spænder bredt i evner og viden indenfor socialpædagogik, ledelse og myndigheds-forståelse.

Medarbejdergruppen i Camillehusene er primært pædagogfagligt personale vis fællesnævner er, at omsorgen for det enkelte barn udspringer fra et udtalt engagement om at skabe en familiær ramme, mens man bor i botilbuddet. Det er både fysisk og mellemmenneskeligt, at Camillehusenes rammer favner plads til børn & unge med funktionsnedsættelser og deres individuelle udviklingsbehov.

Vores pædagoger fokuserer på en hollistisk tilgang til et fuldt levede børneliv. De løfter opgaver af plejemæssig karakter, håndterer sundhedsfaglige indsatser og varetager samspillet med skole og fritidsliv – alle gøremål med udspring i pædagogisk læringsramme. Læs mere om tilgange og metoder her.

Kontakt Camillehusene

CVR: 19438414

Camillehusene

Bank Mikkelsens Vej 13

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 98 44 00

Telefontid: 8-16 (hverdage)

E-mail: camillehusene@gentofte.dk

Camillehusene 7​

Camillehusene 9

Camillehusene 13​