Mad er en vigtig del af livet, af dansk kultur og har stor betydning for den enkeltes trivsel.
Men mad er mere end blot det, vi spiser.
Derfor har vi to ambitiøse økonomaer, der laver aftensmåltiderne til Camillehusenes børn & unge.
Maden tilberedes i produktionskøkkenet på vores søsterorganisation Lundø, kun 200 meter væk.
I hverdagen, lige inden spisetid, går en pædagog, fra hvert hus, 7, 9, 13 ned til Lundø og henter maden. Oftest er det ifølge med et af de hjælpsomme børn & unge fra huset, der med trækvogne henter de store varmekasser med den duftende mad.
Om fredagen hentes også den forberedte mad, som I weekenderne bliver tilberedt og serveret i Camillehusenes huskøkkener.
Uanset funktionsnedsættelse er der mange børn & unge, der har lyst til at være i køkkenet. Nogle hjælper måske med at røre rundt i gryder, mens andre kan hjælpe med borddækningen og andre nyder sanseindtrykkene og stemningen.