Camillehusene: et socialpædagogisk opholdssted i Gentofte

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi?

Camillehusene er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge, der er udviklingshæmmede eller har andre vanskeligheder eller diagnoser.

Vi er en døgninstitution, hvor børnene og de unge vil have deres eget værelse og dele badeværelse med en anden. Desuden har vi fællesarealer med god plads. Vi arrangerer aktiviteter i hverdagen, hvor vi tager udgangspunkt i det enkelte individ.

Det er vigtigt for os at lave en hverdag, der er værdig for den enkelte, og hvor den enkelte kan føle sig tryg på vores socialpædagogiske opholdssted. Vi tror på, at udviklingen sker i trygge rammer. Børnene og de unge vil gå i forskellige skoler, alt efter hvilket behov de har, og hvor de i forvejen har gået. 

Socialpædagogisk opholdssted med inspiration fra flere metoder

Hos det socialpædagogiske opholdssted Camillehusene er vi inspireret af flere metoder. Alle metoderne tager udgangspunkt i den enkelte. Det er vigtigt for os at have en forståelse for hinanden. Alle er unikke, og alle har brug for at være en del af et fællesskab. Det skal gerne være et fællesskab, hvor vi kan udvikle os og som forpligter. Fællesskabet giver ny læring, som vi kan tage med os. Derfor er fællesskabet vigtigt hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores tilbud.

Kontakt Camillehusene

CVR: 19438414

Camillehusene

Bank Mikkelsens Vej 13

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 98 44 00

Telefontid: 8-16 (hverdage)

E-mail: camillehusene@gentofte.dk

Camillehusene 7​

Camillehusene 9

Camillehusene 13​